Profilkläder med eget tryck

Profilklädermedegettryck.se - Lyhördhet, flexibilitet och kvalitet!

Profilklädermedegettryck.se erbjuder specialtillverkade profilkläder i högsta klass för dig och ditt företag. Vi på Profilklädermedegettryck.se har sedan företaget startade vinnlagt oss om att varje kund ska bli nöjd med vår slutprodukt, något som våra kunder tycker att vi har lyckats med. En nyckel till vårt framgångskoncept är att vi tycker att varje kundärende har högsta prioritet, oavsett om det är en storkoncern eller en småföretagare. Med vår mångåriga erfarenhet inom branschen vet vi vad kunden vill ha, vilket gör oss till en given samarbetspartner för både små och stora företag.

Vilka profilkläder passar ert företag?

Vi kan erbjuda flexibla lösningar som passar just din verksamhet. Vi erbjuder allt från t-shirts till arbetsjackor och varselkläder, allt med din grafiska profil och logotyp väl synlig. Vi samarbetar med tryckeriet tsreklam.se som hjälper oss att ta fram profilkläder i Göteborg, Stockholm och Malmö. Våra kläder är av bästa kvalité, och håller för många tvättar, vilket är bra både för din ekonomi och miljön. Alla våra produkter är bokstavligt talat synade i sömmarna, för att vi ska kunna garantera en god hållbarhet och lång livslängd, oavsett om det är en av våra kepsar eller en arbetsbyxa.

Miljökläder med tryck

Vi anser att vi inte bara är ansvariga gentemot våra kunder, utan också mot miljön. Därför står miljö och etik alltid högt upp på vår agenda, och vi strävar ständigt efter att förbättra vårt miljöarbete. Vi ställer också krav på våra underleverantörer och värnar om att inga produkter ska tillverkas på ett oetiskt sätt. Tveka inte att höra av dig till oss med frågor eller för en offert. Vi skräddarsyr gärna en lösning för just dina behov, och vi är trygga med att vi ska kunna leverera det som du söker.