Profilkläder med eget tryck

Profilera företaget med rätt profilkläder

Vad är profilkläder? Det är kläder som är anpassade till tryck och som profilerar företag eller varor, vilket är ett utmärkt sätt att låta sina medarbetare fungera som vandrande reklampelare.

Det är också ett bra sätt att informera kunder och partners om kontaktuppgifter och företagsnamn. Genom profilering når man som företag ut, vilket är avgörande oavsett bransch.

Särskilt bra är det ifall företag är ute och jobbar i olika miljöer. Det blir då enkelt för andra företag och även kunder att kommunicera med rätt personer. Att bära likadana plagg skapar också en gemenskap internt bland medarbetarna.

Vad ska man som företag välja för kläder? Känns det bäst med t-shirt, skjorta eller piké? Det finns flera varianter att välja mellan när det gäller profilkläder.

Det kan vara en god idé att välja det plagg som fungerar bäst rent funktionellt beroende på yrke. Kanske är det skönast med en t-shirt om man rör på sig mycket? En skjorta är kanske bättre ifall man vistas i en kontorsmiljö?

En pikétröja fungerar däremot egentligen både inom industri likväl som på kontor. Att låta den funktionella aspekten få bestämma kan vara en god idé.

En annan fråga man som företag kan ställa sig är huruvida alla medarbetare ska ha likadana tröjor. rubashkaI första hand kan det vara bra ifall medarbetare som ofta vistas utanför företaget har profilkläder.

Det kan dock vara trevligt ifall alla på företaget har det. För den delen behöver inte alla ha samma modell, men kan däremot ha samma tryck.

Vissa kanske bär skjortor, andra pikéer och några t-shirts, vilket kan vara beroende av vilken avdelning som man arbetar på.

Det är lätt att hitta företag på nätet som specialiserar sig på just profilkläder, som erbjuder variation både gällande storlekar, utföranden, färger och tryckform.

Flera tillverkare har också bra priser men även god kvalité på sina varor. Det går enkelt att jämföra bolag på nätet, då det finns en mängd med alternativ. Välj sedan det som passar ert företag bäst. Ett av våra favoritföretag är Printoz, ni finner dem på: www.printoz.se