Profilkläder med eget tryck

Profilkläder som träningskläder

Hälsa har varit ett omåttligt populärt ämne de senaste åren. Vi vet nu att många sjukdomar kan undvikas eller åtminstone minska risken för genom att vi har en hälsosam livsstil. Ett sätt att visa att ni som företag uppmuntrar era anställda eller utåt genom merch är att erbjuda träningskläder med er logga på. Det finns mängder av profilkläder som är funktionskläder för träning att välja mellan, både i olika modeller och färger.

företagsevent t-shirt med tryck

Sommargåva – profilkläder

Ett sätt att visa att man som företag uppmuntrar till en hälsosam livsstil är att ge sommargåvan i form av ett träningskitt med profilkläder i form av träningskläder samt exempelvis en vattenflaska, yogamatta eller träningsväska. De övriga produkterna kan även dem förses med er logga.

Gemensamt träningsmål

Ni kan sätta upp ett eget lopp eller träningsevent om ni är ett stort företag eller uppmuntra till anmälan för ett publikt träningslopp, vilket passar alla storlekar av företag. Till detta kan ni då ge de som ställer upp träningskläder med er logga på. Förutom att uppmuntra till hälsa och öka gemenskapen i ert team så får ni även marknadsföring utåt när era anställda använder sina träningskläder.

Vill ni ha något enklare kan man även ha en liten tävling med att tex logga ett visst antal träningspass (som då kan vara av valfri sort för att alla ska kunna delta) för att sedan när detta är uppnått få träningskläder med företagets logga på som belöning.

Ett annat alternativ är att ge alla en stegräknare och där sätta upp ett stegmål för månaden/veckan/året med något pris i slutet. Det viktiga är att priset inte är godis, godsaker eller alkohol då målet ska vara hälsa o en hälsosam livsstil. En stegräknare finns i mycket enkla och billiga varianter om man inte har någon stor budget för detta. Du kan då ge alla träningskläder vid start som motivation för att ta sig till träning och därigenom får ni marknadsföring för er logga på gym, i motionsspåret eller liknande platser.

Välja träningskläder

Det här är den svåraste delen. Att välja vilka träningskläder man ska trycka upp som profilkläder är svårt då det finns så många olika plagg att välja mellan.

Det enklaste är att välja en överdel som en t-shirt, ett linne eller en träningsjacka då nederdelar kan vara väldigt individuellt om man vill ha tight/löst eller kort/långt och svårt att hitta rätt storlek som passar många. En överdel synns även mer än en underdel och ger er därmed mer exponering av ert varumärke.